FOTO VIDEO BOTEZ

BOTEZ

FOTO - se ofera un numar nelimitat de fotografii digitale la cea mai buna calitate, salvate pe DVD-uri personalizate, album digital 15 coaje, dimensiune 30X60, pe hartie foto normala (de tip lucios, silk sau mat), cu coperta laminata.

VIDEO - filmare eveniment 1-2 ore, sunet stereo din microfonul camerei, editare material brut, arhivare bluray, DVD si varianta HD pentru calculator sau Smart TV.

HD  2 camere - dolby 5.1

FOTO - se ofera un numar nelimitat de fotografii digitale la cea mai buna calitate, salvate pe DVD-uri personalizate, album digital 15 coaje, dimensiune 25X50, pe hartie foto normala (de tip lucios, silk sau mat), cu coperta piele ecologica.

VIDEO - filmare eveniment 2-3 ore, cu 2 camere (1 cameraman si 1 camera pe trepied), clip de introducere, montaj, sunet dolby surround 5.1, generic de final cu albumul foto, arhivare bluray, DVD si varianta HD pentru calculator sau Smart TV 3 exemplare.

 HD 2 DSLR si macara - dolby 5.1

FOTO - se ofera un numar nelimitat de fotografii digitale la cea mai buna calitate, salvate pe DVD-uri personalizate, album digital 15 coaje, dimensiune 30X60, pe hartie foto metalica, coperta din piele naturala cusuta pe margine si inscriptionata prin ardere cu laser, plus album de buzunar dimensiune 10x20.

VIDEO - filmare eveniment 2-3 ore, cu 2 DSLR (Canon 5D Mark III sau Nikon D 810), macara, clip de introducere, montaj profesional, generic de final cu albumul foto, sunet dolby surround 5.1, arhivare bluray, DVD si varianta HD pentru calculator sau Smart TV 5 exemplare

Alte servicii:
La fiecare pachet standard se pot alege si una sau mai multe din variantele de mai jos:
  • cameraman cu camera HD sau DSLR
  • 1 fotograf  la mireasa
  • filmare cu steadicam
  • DVD cu toata muzica de la nunta
  • sedinta foto in alta zi.
Oferim servicii foto-video si cu oacazia serbarilor in scoli si gradinite sau orice alte ocazii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu