FOTO VIDEO NUNTA


       La toate pachetele foto se aigura pe toata durata evenimentului, un fotograf profesionist cu aparat foto full frame (Nikon D 810 sau Canon 5D Mark III) si obiective profesionale Nikon sau Canon (50mm f/1.4, 85mm f/1.8, 14-24mm f2.8, 16-35mm f/2.8, 24-70mm F2.8, 70-200mm f/2.8) pentru obtinerea de fotografii deosebite, sedinta foto in ziua evenimentului, conceptia grafica si prelucrarea fotografiilor pentru albumele digitale, fotografiile la rezolutie maxima editate si arhivate pe DVD personalizat.
    La cerere se poate opta pentru printrarea cu imprimanta profesionala foto de fotografii la sala.

    Click pe titlu pachetului pentru exemplu de filmare.

 Full HD  1 camera


FOTO - numar nelimitat de fotografii digitale, album digital 20 colaje, dimensiune 30x60 (silk, raster sau lucios), coperta din piele naturala, album de buzunar, cutie pentru album.

VIDEO - filmare eveniment 3-4 ore cu o camera, clip de introducere, montaj profesional, generic de final cu albumul foto, sunet stereo din microfonul camerei, arhivare bluray, DVD si varianta HD pentru calculator sau Smart TV (5 buc).

Full HD  2 camere - dolby 5.1


FOTO - numar nelimitat de fotografii digitale salvate pe DVD personalizat, album digital cu 20 colaje, dimensiune 25x50 (silk, raster sau lucios), coperta din piele naturala.

VIDEO - filmare eveniment 2-3 ore cu 2 camere (1 cameraman si 1 camera pe trepied doar de la sala), clip de introducere, montaj, sunet dolby surround 5.1, generic de final cu albumul foto, arhivare bluray, DVD si varianta HD pentru calculator sau Smart TV (5 buc).

Full HD  2 camere cu macara - dolby 5.1


FOTO - numar nelimitat de fotografii digitale salvate pe DVD personalizat, album digital cu 20 colaje, dimensiune 30x60 (silk, raster sau lucios), coperta din piele naturala.

VIDEO - filmare eveniment 3-4 ore cu 2 camere (2 cameramani) si macara, clip de introducere, montaj, sunet dolby surround 5.1 generic de final cu albumul foto, arhivare bluray, DVD si varianta HD pentru calculator sau Smart TV (5 buc).

2 DSLR, macara si steadicam - dolby 5.1FOTO - numar nelimitat de fotografii digitale salvate pe DVD personalizat, album digital cu 20 colaje, dimensiune 30x80 si cutie personalizata, 1 album 15x40, 1 album de buzunar 10x20, sedinta foto in alta zi.

VIDEO - filmare eveniment 4 ore, cu 2 DSLR (Canon 5D Mark III sau Nikon D 810), macara,  steadicam, slider, clip de introducere, montaj profesional, generic de final cu albumul foto, lavaliere la biserica, sunet dolby surround 5.1, arhivare bluray, DVD si varianta HD pentru calculator sau Smart TV (5 buc)

       

  Alte servicii:
  La fiecare pachet standard se pot alege si una sau mai multe din variantele de mai jos:
  • cameraman cu camera HD sau DSLR
  • 1 fotograf  la mireasa
  • filmare cu steadicam
  • DVD cu toata muzica de la nunta
  • sedinta foto in alta zi.

  Niciun comentariu:

  Trimiteți un comentariu